navigatie
  • 0
Nieuws

Bang & Olufsen, 95 jaar vakmanschap

Bang & Olufsen Ynter bij RTL4!

Bang & Olufsen Ynter bij RTL4!

Begin augustus was het RTL 4 programma; Life is Beautifull op bezoek bij Ynter Bang & Olufsen in Haarlem.

Kijk hieronder het fragment van de tv-uitzending van 9 augustus. 

Bang & Olufsen viert feest.

Met de introductie van de Beoplay H95 geeft Bang & Olufsen het startschot voor een einde jaar vol feest, want Bang & Olufsen bestaat in november 95 jaar!

De Beoplay H95 is de beste hoofdtelefoon die Bang & Olufsen maakt. Met adaptieve Active Noise Cancelling, op maat gemaakte titanium speakers en leer van de allerhoogste kwaliteit is de Beoplay H95 een klasse apart!

Ynter opent tweede vestiging

Ynter opent tweede vestiging


Op 29 februari opent Bang & Olufsen Ynter haar tweede vestiging, in Haarlem.

De nieuwe winkel bevindt zich op de Grote Houtstraat 7. In het centrum van Haarlem.

Hier heeft Ynter een gloednieuwe winkel neergezet waar de prachtige producten van Bang & Olufsen beluisterd kunnen worden.Bronze Collectie

Bronze Collectie

Het materiaal brons wordt al duizenden jaren bewonderd vanwege de diepe reflectie van het oppervlak. Onze limited edition Bronze Collectie eert de schoonheid van brons.

De volgende producten zijn in het Brons uitgevoerd


- Beosound Edge
- Beosound 1
- Beosound 2
- Beoplay A9
- Beoplay M5

Connected Audio

Connected Audio

EEN NAADLOZE MULTIROOM-BELEVING

Onze draadloze luidsprekers uit de Multiroom-collectie worden speciaal ontworpen om samen, naadloos en in één geluidssysteem te functioneren. Dat maakt het mogelijk om in verschillende ruimtes naar verschillende muziekgenres te luisteren of dat ene muziekstuk door het hele huis te laten klinken.

Ontvang tot 31 december 2018 een bij aankoop van een multiroomproduct gratis een Beoplay M3

UPGRADE NAAR PERFECTIEEclipse inruil actie verlengd!

Tot 31 oktober ontvangt u tot € 1250,- voor uw oude tv toestel bij aanschaf van een nieuwe Beovision Eclipse.
Beolab 50

Beolab 50


De BeoLab 50 biedt een uitzonderlijk prestatievermogen met innovatieve geluidsbediening en een uniek ontvouwend ontwerp. Een actieve luidspreker van het hoogste niveau en met een bescheiden formaat, die in elk interieur thuis hoort.

Met zijn slanke, hoge silhouet en ronde basis staat de BeoLab 50 trots overeind zonder opdringerig te zijn. De aluminium oppervlakken en warme eiken lamellen zijn klassiek Bang & Olufsen in een geraffineerd en visionair ontwerp.

Wat heeft u aan vermogen als u het niet precies kunt instellen zoals u dat wilt? Ondanks de vele geavanceerde features, kan iedereen al zijn wensen op de BeoLab 50 instellen met slechts één aanraking.

Ynter opent tweede vestigingDe nieuwe Earset zijn geen revolutie, meer een evolutie. In de jaren 90 werden de eerste schetsen gemaakt voor wat een klassiek Bang & Olufsen-product zou worden.

Het ontwerp werd aangedreven door het idee om enkele van de geweldige geluidskarakteristieken uit het Bang & Olufsen-luidsprekersysteem samen te voegen met ongekend comfort.

De superflexibele oortelefoons die uit deze ontwerpoefening voortkwamen resulteerden in een product dat iconisch van uiterlijk was en veel oortelefoonontwerpers inspireerde sinds de lancering.


Hoewel de originele Earset nog steeds geweldig klinkt en een pasvorm heeft die zelfs de meest veeleisende klanten tevreden zal stellen, is het nu tijd om het pictogram opnieuw te bekijken om het up-to-date te houden over een meer technische aangelegenheid. Sinds de jaren 90 is de muziekconsumptie draadloos geworden en nu ook, net als Earset. Voor deze herlancering heeft de klassieker een

Beosound Shape

Geluid kan heerlijk en ontspannend zijn zoals naar je favoriete muziek luisteren, maar het kan ook een grote storende bron van ruis zijn.

Op 4 april 2017 heeft Bang & Olufsen op de Salon del Mobile in Milaan een nieuw draadloos muzieksysteem geïntroduceerd; BEOSOUND SHAPE.

Een systeem zo ontworpen dat het onderdeel wordt van het interieur, het pronkstuk van de kamer is of als kunst aan de muur.
Geïnspireerd op de favoriete vorm uit de natuur: de zeshoek ofwel honingraat.

Elke Beosound Shape is een uniek ontwerp. De Beosound Shape begint met zes honingraten, in welke vorm en kleur dat is begint bij uw ontwerp.

Nieuw bij Ynter! CD rippers van Innuos


Nieuw bij Ynter zijn de CD-rippers van het merk Innuos. De rippers zorgen ervoor dat u uw huidige cd-collectie op eenvoudige wijze kunt digitaliseren.

Door het innovatieve ontwerp van software en hardware wordt het voor u heel eenvoudig gemaakt om uw cd's over te hevelen naar het digitale tijdperk.

De geripte cd's zijn op verschillende manieren af te spelen o.a. op de Tv's van Bang & Olufsen, de Beosound Moment en via de Beomusic app op alle Beoplay producten.

De rippers zijn er in 3 verschillende uitvoeringen.

De Zenmini: uitermate geschikt voor het gebruik als ripper in een netwerk.

De Zen: Door zijn grote opslagcapaciteit is de Zen gemaakt voor degene met een uitgebreide cd-collectie.

De Zentih: Het vlaggenschip van de drie, door gebruik te maken van zeer hoogstaande onderdelen en het gebruik van stille hardeschijven is de Zenith in het bijzonder geschikt om het maximale uit uw installatie te krijgen.

Bericht van de fabrikant.

Onze nieuwe Zen-serie is het resultaat van 2 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling. Wij hebben de focus gericht om digitale geluidskwaliteit naar nieuwe hoogte te brengen, en tegelijkertijd een intuïtieve interface die iedereen gebruiken kan, niet alleen voor computerdeskundige.

Dit kan alleen worden bereikt door een unieke combinatie van hardware en software die samenwerken als één. De meeste muziek Servers vereisen een computer voor het beheer van de muziekbibliotheek. Wij tillen nu de gebruikerservaring naar het volgende niveau.

Onze nieuwe OS kan de Server en Ripper mogelijkheden, met inbegrip van de albumhoes en gegevens bewerken en door u volledig worden beheerd en gecontroleerd met behulp van een smartphone of een tablet. Geluidskwaliteit is net zo goed als het origineel. De muziekserver heeft een cruciale rol in de algehele hoorbare kwaliteit van elk systeem.

We hebben een frisse benadering bij het maken van onze nieuwe Zen en Zenith modellen door het aannemen van een ontwerpplan dat zich richt op het produceren van de minimale hoeveelheid ruis in plaats van zich te concentreren op het filteren van ruis daarna. De natuur biedt ons een perfect voorbeeld: een vervuilde water stroom kan worden gereinigd, maar zal nooit zo zuiver zijn als bij de bron.


Meer informatie:

ZEN mini

ZEN

Zenith
Beovision Horizon

Beovision Horizon

De Beovision Horizon is een moderne 4K UHD-televisie die u volledige vrijheid geeft over de plaatsing in huis.Daarnaast biedt de Horizon een ongekend krachtige geluidsbeleving en een indrukwekkende beeldkwaliteit die automatisch wordt aangepast aan de content en lichtcondities in de ruimte. U profiteert bovendien ook van geïntegreerde toegang tot al uw entertainment via het zich voortdurend uitbreidende Android TV platform. Bij de Beovision Horizon draait alles om de essentie - en dankzij dit onovertroffen minimalisme vindt deze televisie overal zijn plek.


Maak een afspraak

Vul uw gegevens in