navigatie
  • 0

De Bang & Olufsen App

RADIO IN DE KEUKEN. JAZZ IN DE STUDIE. OF EEN GROTE HUISPARTIJ.

SWIFT SET-UP

Het instellen van producten op uw thuisnetwerk is een snel, intuïtief proces. Eenmaal geconfigureerd, worden uw product- en netwerkinstellingen automatisch gesynchroniseerd met elk apparaat dat op hetzelfde Bang & Olufsen-account is ingelogd.

STREAMEN, JOUW MANIER

Eenvoudige all-in-one toegang tot uw digitale muziekcollectie en favoriete streamingdiensten zoals Deezer en TuneIn in één Bang & Olufsen-app. Navigatie en afspelen is gemakkelijk en overzichtelijk.

SIGNATURE ERVARING

Geniet van onze kenmerkende gebruikerservaring terwijl u van uw smartphone een door Bang & Olufsen ontworpen besturingsapparaat maakt. De app toont de opvallende Bang & Olufsen-luidsprekers en tv's die op jouw Bang & Olufsen-account zijn aangesloten.

Uw Bang & Olufsen-producten in meerdere kamers zijn gemakkelijk toegankelijk via de Bang & Olufsen-app. Stel ze gewoon in en geniet van uw persoonlijke muziekervaring terwijl u het geluid vrij rond uw huis verplaatst of vergroot.

Dit product is (nog niet) te bestellen in onze webshop. Heeft u interesse in de De Bang & Olufsen App, kom gerust even langs.