navigatie
  • 0
Connectiviteit Bluetooth 5.1 aptX en AAC
Batterijcapaciteit Tot wel 35 uur, de ingebouwde accu voor 7 uur speelduur. De oplaadcassette heeft een ingebouwde accu voor 4 keer opladen
Opladen USB C en draadloos QI
Prestaties ingebouwde basspoort voor betere bassweergave
Slechts 11,6 gram in totaal gewicht

Beoplay E8 3.0

De BeoPlay E8 3.0 ofwel 3rd generation beschikt over de nieuwste technieken als het gaat om afspeel kwaliteit en batterij levensduur. Door middel van Bluetooth 5.1 en Aptx heeft u de beste geluidskwaliteit die u maar kunt wensen. Vakkundig afgestemd door de geprezen Bang & Olufsen geluidstechnici voor een authentieke en krachtige ervaring. Top kwaliteit is echt hoorbaar.

Door middel van de nu in totaal 4 ingebouwde microfoons is ook de gesprekskwaliteit verbeterd van de BeoPlay E8 3rd generation. Vol met technologie, waaronder een digitale signaalprocessor die afstemming met equalizer en versterking mogelijk maakt.

Met een doorsnede van 19mm is hij maar liefst 14% kleiner dan zijn voorganger. ook het totaal gewicht is hiermee met 12% afgenomen. De ingebouwde accu speelt 7 uur en met de meegeleverde oplaadcassette kunt u tot wel 35 uur muziek luisteren.

Kleurkeuze

Extra opties

€ 350,00

 

 

Maak een afspraak

Vul uw gegevens in