navigatie
  • 0
Totaal vermogen 2500 Watt

Beolab 5

DE BEOLAB 5 - LUIDSPREKERS VAN SUPERIEURE KWALITEIT
Treed buiten uw woonkamer. En aan de geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat het geluid van de BeoLab 5-luidsprekers één wordt met het beeld, denkt u al helemaal niet meer.

Treed buiten uw woonkamer.
We willen dat u het gevoel hebt dat ergens anders bent. Midden op het podium met Brunhilde en Siegfried, in de opnamestudio op Abbey Road in Liverpool of op de brug van de U-96 omringd door dieptebommenü. U bent in ieder geval elders dan in uw woonkamer.

Het luistert en leert
De akoestische eigenschappen van uw luisterruimte, maar ook de plaats waar ze staan t.o.v. de muren en meubilair, spelen een belangrijke rol bij de geluidskwaliteit die topluidsprekers produceren. Gelukkig is er de digitale technologie van Bang & Olufsen, de zogeheten Adaptive Bass Control. Deze technologie luistert en analyseert 'het geluid van de ruimte' en past de prestaties van de luidsprekers daarop aan.

Altijd de juiste positie
U kunt vrij rondom een vleugel bewegen, de muziek zal u overal waar u staat raken. Dit in tegenstelling tot de traditionele set-up van een stereoluidspreker die de luisteraar in een 'sweet spot' positie met beperkte fysieke dimensies dwingt. Zodra u rond gaat lopen, ontgaan u de subtiliteiten in de muziek vanwege de gerichte weergave van de luidsprekers.

Dit product is (nog niet) te bestellen in onze webshop. Heeft u interesse in de Beolab 5, kom gerust even langs.