navigatie
  • 0
Televisie

Televisie kijken zelfs als hij uitstaat

Beovision Horizon

SUBTIEL RAFFIMENT


De Beovision Horizon is een moderne 4K UHD-televisie die u volledige vrijheid geeft over de plaatsing in huis.
Daarnaast biedt de Horizon een ongekend krachtige geluidsbeleving en een indrukwekkende beeldkwaliteit die automatisch wordt aangepast aan de content en lichtcondities in de ruimte. U profiteert bovendien ook van geïntegreerde toegang tot al uw entertainment via het zich voortdurend uitbreidende Android TV platform. Bij de Beovision Horizon draait alles om de essentie - en dankzij dit onovertroffen minimalisme vindt deze televisie overal zijn plek.

Beovision Horizon

Beovision 14

BEOVISION 14
GEMODERNISEERD VOLLEDIG VERNIEUWD

De televisie oogt in eerste instantie wellicht vertrouwd, maar schijn bedriegt, want alles aan zowel de binnen- alsook de buitenkant is helemaal anders.
Dit is een eigentijdse televisie met een geraffineerd nieuw uiterlijk die de beleving van televisie, zoals we die tot nu toe kennen, vele malen flexibeler en onafhankelijker maakt.


EEN LEVEND KUNSTWERK

De met zorg vormgegeven lamellen van eikenhout aan de voorkant van de BeoVision 14 creëren een warm en organisch contrast met het donkere koele antireflectie-glaspaneel en het slanke aluminium frame, dat de audiovisuele helderheid en precisie omlijst.


BEOVISION AVANT

360 draaien, omhoog komen, draaien, openvouwen
3-kanaals stereo
Surround sound en draadloos
Ultra High Definition (UHD)-beeld
Eén afstandsbediening voor alle aangesloten apparatuur

Op de tafelstand wordt de televisie vanuit de 9 graden achterover leunende positie rechtop gezet. De tafelstand is alleen beschikbaar voor de 55"-versie.

Op de vloerstand kunnen zowel de 55”, 75” alsook de 85” tot een hoek van 90 graden van de muur weg worden gedraaid.

Op de muurbeugel kan het scherm van de 55"-versie tot een hoek van 60 graden van de muur weg worden gedraaid, voor de 75" en 85"-versie is dit maximaal 19 graden. Kies een rechts- of links draaiende muurbeugel.

De hierboven vermelde stands zijn gemotoriseerd

Op de vaste muurbeugel blijft het scherm op een vaste positie, vlakbij de muur.

BEOVISION AVANT

Beovision 11

Een all-in-een TV-oplossing

Uitzonderlijke beeldkwaliteit, ook in 3D

Surround sound en TrueImage decodering

Bang & Olufsen Smart TV

Ongekende vermogens ontketend
De BeoVision 11 is veel meer dan enkel een tv – de televisie kan eenvoudig in de BeoLink Multiroom-experience van Bang & Olufsen worden geïntegreerd. Door toevoeging van de BeoSound Moment en aansluiting van uw favoriete luidsprekers, creëert u een voortreffelijk draadloos geluidssysteem. En met één aanraking bedient u de muziekstroom in het hele huis.

Alles geïntegreerd