navigatie
  • 0
Televisie

Televisie kijken zelfs als hij uitstaat

Beovision Eclipse

De volgende golf van innovaties staat in het teken van pauzeren. BeoVision Eclipse nodigt u uit om heerlijk achterover te gaan zitten en te genieten van die bijzondere momenten waarin we allemaal samenkomen.

De BeoVision Eclipse is de ultieme tv met de modernste 4K HDR OLED-schermtechnologie en ‘s werelds beste tv-geluid.

PERFECT ZWART
De helderste en levendigste kleuren die u zich kunt voorstellen, in samenspel met absoluut zwart contrast, zorgen ervoor dat de BeoVision Eclipse filmbeelden kan tonen die de oorspronkelijke bron eer aandoen.

OLED 4K-BEELDEN
De BeoVision Eclipse is een 100% OLED-televisie. De magie van zelfverlichtende OLED-pixels ligt in hun vermogen om elk individueel aan en uit te schakelen, waardoor absoluut zwart en bijna oneindig contrast mogelijk wordt.

ZUIVERE HELDERHEID
HDR (High Dynamic Range) met Dolby Vision™ is een technologie die het scala aan zowel contrast als kleur drastisch verbreedt. De heldere onderdelen van elk beeld worden nog helderder gemaakt, waardoor het beeld nog meer diepte krijgt.

SCHERPE VISIOENEN

Een scherp, zwart glazen scherm dat dwars door de kast van natuurlijk aluminium snijdt. Het is een stoer, scherp designstatement waarin beeld en geluid in perfecte balans staan, om iets te creëren dat nog veel meer is dan slechts de som der delen.

KRACHTIG GELUID

Het SoundCentre is uitgerust met een geïntegreerd 450 watts 3-kanaals luidsprekersysteem dat zelfs het geluid van de krachtigste soundbar op de markt overstemt. Met zijn vermogen om zowel met zijn centrale kanaal voor spraak geoptimaliseerd geluid te produceren als een krachtige stereo-prestatie neer te zetten - en dat allemaal tegelijk - is de BeoVision Eclipse een uitzonderlijk flexibele oplossing in elke audio-opstelling.

Beovision Eclipse

Beovision Horizon

SUBTIEL RAFFIMENT


De Beovision Horizon is een moderne 4K UHD-televisie die u volledige vrijheid geeft over de plaatsing in huis.
Daarnaast biedt de Horizon een ongekend krachtige geluidsbeleving en een indrukwekkende beeldkwaliteit die automatisch wordt aangepast aan de content en lichtcondities in de ruimte. U profiteert bovendien ook van geïntegreerde toegang tot al uw entertainment via het zich voortdurend uitbreidende Android TV platform. Bij de Beovision Horizon draait alles om de essentie - en dankzij dit onovertroffen minimalisme vindt deze televisie overal zijn plek.

BEOVISION AVANT

360 draaien, omhoog komen, draaien, openvouwen
3-kanaals stereo
Surround sound en draadloos
Ultra High Definition (UHD)-beeld
Eén afstandsbediening voor alle aangesloten apparatuur

Op de tafelstand wordt de televisie vanuit de 9 graden achterover leunende positie rechtop gezet. De tafelstand is alleen beschikbaar voor de 55"-versie.

Op de vloerstand kunnen zowel de 55”, 75” alsook de 85” tot een hoek van 90 graden van de muur weg worden gedraaid.

Op de muurbeugel kan het scherm van de 55"-versie tot een hoek van 60 graden van de muur weg worden gedraaid, voor de 75" en 85"-versie is dit maximaal 19 graden. Kies een rechts- of links draaiende muurbeugel.

De hierboven vermelde stands zijn gemotoriseerd

Op de vaste muurbeugel blijft het scherm op een vaste positie, vlakbij de muur.

BEOVISION AVANT
Alles geïntegreerd