navigatie
  • 0
Beeldformaat 55 & 65 Inch
Beeldtechniek OLED 4K
Plaatsing Vloerstand
Muurbeugel met of zonder motor
Surround 7.1

Beovision Eclipse

De volgende golf innovaties van Bang & Olufsen TV's staat in het teken van pauzeren. BeoVision Eclipse nodigt u uit om heerlijk achterover te gaan zitten en te genieten van die bijzondere momenten waarin we allemaal samenkomen.

De BeoVision Eclipse is de ultieme tv met de modernste 4K HDR OLED-schermtechnologie en ‘s werelds beste tv-geluid.

PERFECT ZWART
De helderste en levendigste kleuren die u zich kunt voorstellen, in samenspel met absoluut zwart contrast, zorgen ervoor dat de BeoVision Eclipse filmbeelden kan tonen die de oorspronkelijke bron eer aandoen.

OLED 4K-BEELDEN
De BeoVision Eclipse is een 100% OLED-televisie. De magie van zelfverlichtende OLED-pixels ligt in hun vermogen om elk individueel aan en uit te schakelen, waardoor absoluut zwart en bijna oneindig contrast mogelijk wordt.

ZUIVERE HELDERHEID
HDR (High Dynamic Range) met Dolby Vision™ is een technologie die het scala aan zowel contrast als kleur drastisch verbreedt. De heldere onderdelen van elk beeld worden nog helderder gemaakt, waardoor het beeld nog meer diepte krijgt.

SCHERPE VISIOENEN

Een scherp, zwart glazen scherm dat dwars door de kast van natuurlijk aluminium snijdt. Het is een stoer, scherp designstatement waarin beeld en geluid in perfecte balans staan, om iets te creëren dat nog veel meer is dan slechts de som der delen.

KRACHTIG GELUID

Het SoundCentre van de B&O TV is uitgerust met een geïntegreerd 450 watts 3-kanaals luidsprekersysteem dat zelfs het geluid van de krachtigste soundbar op de markt overstemt. Met zijn vermogen om zowel met zijn centrale kanaal voor spraak geoptimaliseerd geluid te produceren als een krachtige stereo-prestatie neer te zetten - en dat allemaal tegelijk - is de BeoVision Eclipse een uitzonderlijk flexibele oplossing in elke audio-opstelling.

Dit product is (nog niet) te bestellen in onze webshop. Heeft u interesse in de Beovision Eclipse, kom gerust even langs.

Maak een afspraak

Vul uw gegevens in